Een elektrische haard in Zaandam vinden, kom langs bij Sfeerhaarddirect.nl

Bent u op zoek naar een elektrische haard in de regio van Zaandam? Dan begint uw zoektocht naar de juiste haard of kachel in de showroom van Sfeerhaarddirect.nl. Dagelijks heten wij klanten uit Nederland en België welkom in onze MegaStore in Almere. U kunt zich hier vrijblijvend oriënteren en laten informeren door één van onze collega's.

Sfeerhaarddirect.nl is hét adres voor elektrische haarden en schouwen zonder afvoer of rookkanaal. Ons Experience Center in Almere (afslag Oostvaardersplassen) ligt op iets meer dan een half uur rijden van Zaandam. Het is de reis absoluut waard. U kunt hier namelijk ruim 60+ elektrische haarden zien branden. Een team van deskundige adviseurs staat voor u klaar. Zij geven u een onafhankelijk advies op maat. Onze vestiging in Sneek is alleen op afspraak te bezoeken (tel. 0515-781069)

Grootste collectie e-Fires

Iedereen heeft zijn specialiteiten, die van ons is elektrische haarden. Wij verkopen géén gashaarden of houtkachels. Onze verkopers hebben jarenlange ervaring en deskundigheid opgebouwd. Door middel van trainingen van bekende merken zoals Dimplex, Faber en Aflamo Haarden zijn wij altijd up-to-date als het gaat om de laatste trends en ontwikkelingen.

Wilt u alvast een kijkje nemen in ons ruime assortiment elektrische inbouwhaarden, wandhaarden of schouwen. Klik dan op de 'groene link' hieronder om onze webwinkel te bezoeken.

Bezoek onze Mega Haarden Store Almere!

Een elektrische sfeerhaard koop je niet van een afbeelding of korte video. De aanschaf van een haard is voor langere tijd. Dan wilt u natuurlijk eerst de haard eens in het echt bekijken. Geen haard is hetzelfde, de vlammen zijn vaak net iets anders. Kom het met uw eigen ogen bekijken.
Bezoek eerst onze showroom in Almere, u vindt hier echt de grootste keuze in elektrische haarden en schouwen.  Van LED-haarden tot Opti-Myst waterdamphaarden. Alle opgestelde haarden kunt u brandend bekijken. En heeft u een keus kunnen maken dan kunt u uw haard direct meenemen. Alle haarden zijn op voorraad. Mocht de haard niet in uw auto passen, dan bezorgen wij deze geheel gratis bij u thuis. Of u nu in Zaandam of Lunteren woont, dat maakt niet uit.

Vestiging Almere: De Striptekenaar 34, 1336 CM in Almere.
Openingstijden: Zie onder aan de pagina.