Een elektrische haard nabij Swifterbant, kom langs bij Sfeerhaardexpert.nl

Bent u op zoek naar een elektrische haard in de regio van Swifterbant? Dan begint uw zoektocht naar de juiste haard of kachel in de showroom van Sfeerhaardexpert.nl. Dagelijks heten wij klanten uit Nederland en België welkom in onze MegaStore in Almere. U kunt zich hier vrijblijvend oriënteren en laten informeren door één van onze collega's.

Sfeerhaard Expert is hét adres voor elektrische haarden en schouwen zonder afvoer of rookkanaal. Ons Experience Center in Almere ligt op circa 24 minuten rijden van woonplaats Swifterbant. Het is de reis absoluut waard. U kunt in de ruime showroom ruim 60+ elektrische haarden zien branden. Een team van deskundige adviseurs staat voor u klaar. Zij geven u een onafhankelijk advies op maat.

Bezoek onze Mega Haarden Store Almere!

Een elektrische sfeerhaard koop je toch niet van een afbeelding of korte video. De aanschaf van een haard is voor langere tijd. Dan wilt u natuurlijk eerst de haard eens in het echt bekijken. En u wilt weten met wie u zaken doet en hoe de garantie geregeld is. Geen haard is hetzelfde, de vlammen namelijk zijn nooit exact hetzelfde. Ook de omlijsting is altijd anders, wilt u een dunne rand of juist breder. Kom het haardvuur en decoratie in de sfeerhaard eerst met uw eigen ogen bekijken.

Bezoek daarom onze showroom in Almere, u vindt hier echt de grootste keuze in elektrische haarden en schouwen.  Van LED-haarden tot Opti-Myst waterdamphaarden. Alle opgestelde haarden kunt u brandend bekijken. En heeft u een keus kunnen maken dan kunt u uw haard direct meenemen. Alle haarden zijn op voorraad. Mocht de haard niet in uw auto passen, dan kunt u gratis gebruik maken van onze eigen bezorgdienst. Of u nu in Swifterbant of Dronten woont, dat maakt niet uit.

Vestiging Almere: De Striptekenaar 34, 1336 CM in Almere.
Openingstijden: Bekijk de actuele openingstijden van onze haarden showroom.