Dimplex Cassette 600 LED 2.0 waterdamp haard kopen?

Dimplex waterdamp haarden, ook bekend als Optimyst haarden, bieden een revolutionaire oplossing voor liefhebbers van sfeerhaarden. Met hun innovatieve open vuur systeem creëren ze de illusie van een authentiek houtvuur, zonder een afvoerkanaal. Dit maakt de Cassette inbouwhaard uitermate geschikt voor appartementen, hotels en horeca gelegenheden, waar traditionele haarden niet mogelijk zijn.

Het unieke aan de Dimplex Cassette 600 waterdamp haard is de realistische 3D-weergave van vlammen, die zorgt voor een gezellige sfeer zonder de gevaren van een echt vuur. Bovendien zijn ze veilig voor kinderen en huisdieren, aangezien er geen hete oppervlakken zijn en geen sprake is van uitstoot van schadelijke stoffen.

Deze milieuvriendelijke haarden werken op waterbasis en maken gebruik van LED-technologie, wat zorgt voor een energiezuinige en duurzame verwarmingsoplossing. Met een handige navulbare watertank zijn ze gemakkelijk te onderhouden en te gebruiken, waardoor ze een praktische keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar de gezelligheid van een haard, zonder gedoe.

Optimyst cassette inzet kachels en sfeerhaarden

Kenmerken Dimplex Cassette 600 LED haard

- Elektrische Inbouwhaard / Inzethaard
- Drie dimensionaal vuur beeld
- Opti-Myst® - Vlammen op waterbasis
- Eenvoudig te plaatsen als doorkijkhaard of open haard
- Geen rook afvoerkanaal nodig | Geen schoorsteen nodig
- Makkelijk navulbaar met watertank (retail versie)

Opti-Myst Cassette 600 realistische 3D vlammen

- Vlameffect: OptiMyst® vuur
- Volledig met LED verlichting
- 1 x mistmaker inbegrepen
- Knisperend haardvuur geluid
- Rookeffect in hoogte aanpasbaar
- Inclusief decoratieve houtstammen