Aflamo Royal Paris 100"

De mooiste Cinewall maak je met de elektrische haarden van Aflamo. Kies dan deze Royal Paris 100 inch van 254cm lang. Dit is de allerlaagste haard in de markt leverbaar, met mooi en realistisch vuur effect.
Door uw elektrische inbouwhaard onder de TV te plaatsen verander je de woonkamer in een ware bioscoop. De Royal Paris 100 kun je wat betreft uiterlijk vergelijken met een gashaard. Mooie smalle zwarte aluminium rand om het glas en de haard is niet zo hoog, slecht 43cm. Hierdoor komt de televisie lager te hangen wat het tv-kijken een stuk aangenamer maakt omdat je minder omhoog zit te kijken (beter voor je nek).

De RoyalParis 100 (254cm) is een Premium tv-haard. Zo kunt maar lieft 5 vlam kleuren instellen en heeft deze sfeerhaard een houtset uit 1 deel, handbeschilderd. Het gloeibed onder de houtstammen kunt u aanpassen in 10 kleuren, dit geeft een prachtig gloei effect. De Royal 100" lijkt sprekend op een echte gashaard, hiermee onderscheidt deze haard zich van alle andere elektrische haarden. Exclusiviteit voor een lage prijs.

Twijfel je nog? Onze tip - Koop altijd een elektrische inbouwhaard met warmte standen, je zult de heater zeker gebruiken op momenten dat het wat frisser in huis is (denk aan voorjaar en najaar). De Royal-Paris 100 heeft een fijne verwarming met 2 standen.

Sfeerhaarddirect.nl/RoyalParis100/Langste_haard

Dimplex Ignite XL 100

✔️ Uiterlijk en looks van een gashaard
✔️ Smalle dunne rand om het glas. 

✔️ Vijf aanpasbare vlam kleuren
✔️ Touch bediening voorzijde
✔️ Luxe houtset uit 1 deel.
✔️ Afm. 254 x 43 x 15cm