Aflamo Imperial 72"

Een mooie inbouw gashaard, wie wil dat nu niet?
In de praktijk kan een luxe gaskachel of gashaard vaak niet gerealiseerd worden. In een rijtjeswoning of in een appartement is het lastig tot onmogelijk om de afvoerbuizen voor de rookgassen te monteren. En dan is er nog de aanschaf prijs, een complete montage van een driezijdige gashaard kan wel oplopen tot €7600 euro. Bespaar en koop een elektrische haard!

De Aflamo Imperial 72 (182cm breed) laat u genieten van een 3-zijdig vuur, zonder een dure installatie en hoge aanschafprijs. Consumenten omschrijven het vuurbeeld van de Imperial als 'natuurlijk' en 'levensecht'. De LED technologie in de Imperial50 is state of the art en kan op die manier de vlammen van een gashaard heel goed imiteren. De prachtig elegant geronde vlammen kunt u zelfs in 3 kleuren instellen en onder het gloeibed kunt  u uit 10 verschillende kleuren kiezen. Montage van de Imperial-72 is eenvoudig met de bijgeleverde wandbeugel.

De Imperial 72 is de voordeligste 3 zijdige inbouwhaard van 181cm lang, bent u op zoek naar een luxere driezijdige haard bekijk dan ook de 'Mallorca 3-Sided" in de afmeting van 124cm en 152cm. Een prachtige elektrische LED inbouwhaard, met nog meer diepte en sfeer beleving.

../Aflamo/Imperial72/New_Edition

✔️ 3 kanten glas, goed zicht op vuur
✔️ Touch bediening op voorzijde
✔️ Half inbouw / Wandmontage

✔️ Meerkleurig led vlambeeld.
✔️ Afmeting 182 x 49 x 20