Aflamo Imperial 36"

Een mooie inbouw gashaard, wie wil dat nu niet?
In de praktijk kan een luxe gaskachel of gashaard vaak niet gerealiseerd worden. In een rijtjeswoning of in een appartement is het lastig tot onmogelijk om de afvoerbuizen voor de rookgassen te monteren. En dan is er nog de aanschaf prijs, een complete montage van een driezijdige gashaard kan wel oplopen tot €8000 euro. Bespaar en koop een elektrische haard!

De Aflamo Imperial 36 (93cm breed) laat u genieten van een 3-zijdig vuur, zonder een dure installatie en hoge aanschafprijs. Onze klanten omschrijven de vlammen van de Imperial als 'natuurlijk' en 'levensecht'. De LED techniek in de Imperial 36 is high-tech en kan op die manier de vlammen van een gashaard heel goed imiteren. De prachtig geronde vlammen kunt u zelfs in 3 kleuren instellen en onder het gloeibed kunt  u uit 10 verschillende kleuren kiezen. Montage van de Imperial 36 is eenvoudig met de bijgeleverde wandbeugel.

De Imperial is de voordeligste 3 zijdige inbouwhaard, bent u op zoek naar een luxere driezijdige haard bekijk dan ook de 'Three Sided". Een prachtige elektrische LED inbouwhaard, met nog meer diepte en sfeer beleving.

../Aflamo/Imperial-36/Korting

✔️ 3 kanten glas, goed zicht op vuur
✔️ Touch bediening op voorzijde
✔️ Meerkleurig led vlambeeld.
✔️ Inbouw / Wandmontage
✔️ Afmeting 93 x 49 x 20