Een elektrische haard in Apeldoorn vinden, kom langs bij Sfeerhaarddirect.nl

Bent u op zoek naar een elektrische haard in de regio van Apeldoorn? Dan begint uw zoektocht naar de juiste haard of kachel in de showroom van Sfeerhaarddirect.nl. Dagelijks heten wij klanten uit Nederland en België welkom in onze MegaStore in Almere. U kunt zich vrijblijvend oriënteren en laten informeren door één van onze collega's.

Sfeerhaarddirect.nl is hét adres voor elektrische haarden en schouwen. Ons Experience Center in Almere (afslag Oostvaarders) ligt centraal gelegen in het midden van Nederland. U kunt u ruim 60 elektrische haarden zien branden. Een team van deskundige adviseurs staat voor u klaar. Zij geven u een onafhankelijk advies op maat. Onze vestiging in Sneek is alleen op afspraak te bezoeken (tel. 0515-781069)

Ons assortiment

Onze specialiteit ligt in elektrische haarden, wij verkopen géén gashaarden of houtkachels. Onze verkopers hebben jarenlange ervaring en deskundigheid opgebouwd. Door middel van trainingen van bekende merken zoals Dimplex, Faber en Aflamo Haarden zijn wij altijd up-to-date als het gaat om de laatste trends en ontwikkelingen.

Wilt u alvast een kijkje nemen in ons ruime assortiment elektrische inbouwhaarden, wandhaarden of schouwen. Klik dan op de 'groene link' hieronder om onze webwinkel te bezoeken.

Bezoek onze Mega Store Almere!

Een elektrische sfeerhaard koop je niet op de gok. De aanschaf van een haard is voor langere tijd. Dan wilt u natuurlijk eerst de haard eens in het echt bekijken. Dat begrijpen wij gezien de grote hoeveelheid bezoekers die wij mogen verwelkomen.
Kom daarvoor eerst naar onze showroom in Almere, u vindt hier echt de grootste keuze in elektrische haarden en schouwen.  Alle opgestelde haarden kunt u brandend bekijken. En heeft u een keus kunnen maken dan kunt u uw haard direct meenemen. Alle haarden zijn op voorraad. Mocht de haard niet in uw auto passen, dan bezorgen wij deze geheel gratis bij u thuis. Of u nu in Apeldoorn of Maastricht woont, dat maakt niet uit.

Bezoekadres: De Striptekenaar 34, 1336 CM in Almere.
Openingstijden: Zie onder aan de pagina.