Een elektrische haard nabij Maarssen, kom langs bij Sfeerhaardexpert.nl

Bent u op zoek naar een elektrische haard in de regio van Maarssen? Dan begint uw zoektocht naar uw droomhaard of kachel in de showroom van Sfeerhaardexpert.nl. Dagelijks heten wij klanten uit heel Nederland welkom in onze MegaStore in Almere. U kunt zich hier oriënteren en laten informeren door één van onze adviseurs.

Sfeerhaard Expert is hét adres voor elektrische haarden en schouwen zonder afvoer of rookkanaal. Ons Experience Center in Almere ligt op circa 38 minuten rijden van woonplaats Maarssen. Het is de reis absoluut waard. U kunt in de ruime showroom ruim 60+ elektrische haarden zien branden. Een team van deskundige adviseurs staat voor u klaar. Zij geven u een onafhankelijk advies op maat.

Bezoek onze Mega Haarden Store Almere!

Een elektrische sfeerhaard koop je toch niet van een afbeelding of korte video. De aanschaf van een haard is voor langere tijd. Dan wilt u natuurlijk eerst de haard eens in het echt bekijken. En u wilt weten met wie u zaken doet en hoe de garantie geregeld is. Geen haard is hetzelfde, de vlammen zijn namelijk nooit exact hetzelfde. Ook de omlijsting is altijd anders, wilt u een dunne rand of juist bredere. Kom de ambiance van een haardvuur en decoratie eerst beleven en met uw eigen ogen bekijken.

Bezoek daarom onze showroom, u vindt hier echt de grootste keuze in elektrische haarden en schouwen. Van LED-haarden tot Opti-Myst waterdamphaarden. Alle opgestelde haarden kunt u brandend bekijken. En heeft u een keus kunnen maken dan kunt u uw haard direct meenemen. Alle haarden zijn op voorraad. Mocht de haard niet in uw auto passen, dan kunt u gebruik maken van onze gratis bezorgdienst. Wij bezorgen persoonlijk uw haard in Maarssen of Oud Zuilen.

Vestiging Almere: De Striptekenaar 34, 1336 CM in Almere.
Openingstijden: Bekijk de actuele openingstijden van onze haarden showroom.