Dimplex Cassette 400 LED 2.0 waterdamp haard kopen?

Dimplex waterdamp haarden, zoals de Cassette 400 Optimyst, bieden een revolutionaire benadering van traditionele open haarden. Deze innovatieve technologie bootst het effect van een open vuur na, zonder de noodzaak van een afvoerkanaal of rookafvoer. Het is een open systeem dat zowel veilig is voor kinderen als huisdieren, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen die de gezelligheid van een open haard willen ervaren zonder de risico's.

Met Dimplex Cassette 400 waterdamp haard wordt de ambiance van een echte open haard nagebootst met behulp van 3D realistische haarden. Het vuurbeeld is verbluffend echt, waardoor elke ruimte een warme en uitnodigende sfeer krijgt. Deze haarden zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook milieuvriendelijk. Doordat ze op waterbasis werken en gebruikmaken van LED-verlichting, zijn ze energiezuinig en dragen ze bij aan een duurzamere leefomgeving.

Een van de grote voordelen van Dimplex Cassette 400 waterdamp haard is dat ze geen echte vlammen produceren, wat het risico op brandgevaar vermindert. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor huishoudens met jonge kinderen of huisdieren. Bovendien vereisen ze geen schoorsteen of ventilatiesysteem, waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn in verschillende ruimtes, zelfs in appartementen of Horeca en hotels.

Optimyst open haarden en kachels

Kenmerken Dimplex Cassette 400 LED haard

- Elektrische Inbouwhaard / Inzethaard
- Drie dimensionaal vuur beeld
- Opti-Myst® - Vlammen op waterbasis
- Eenvoudig te plaatsen als doorkijkhaard of open haard
- Geen rook afvoerkanaal nodig | Geen schoorsteen nodig
- Makkelijk navulbaar met watertank (retail versie)

Opti-Myst Cassette 400 realistische 3D vlammen

- Vlameffect: OptiMyst® vuur
- Volledig met LED verlichting
- 1 x mistmaker inbegrepen
- Knisperend haardvuur geluid
- Rookeffect in hoogte aanpasbaar
- Inclusief decoratieve houtstammen