Aflamo Royal Paris 60"

De mooiste Cinewall maak je met de elektrische haarden van Aflamo. Kies dan deze Royal Paris 60 inch van 151cm breed.
Door uw elektrische inbouwhaard onder de TV te plaatsen verander je de woonkamer in een ware bioscoop. De Royal Paris 60 kun je wat betreft uiterlijk vergelijken met een gashaard. Mooie smalle aluminium rand om het glas en laag, slecht 43cm hoog. Hierdoor komt je televisie lager te hangen wat het tv-kijken een stuk aangenamer maakt omdat je rechter voor de tv zit.

De RoyalParis 60 (151cm) is een Premium tv-haard. Zo kunt maar lieft 5 vlam kleuren instellen en heeft deze sfeerhaard een houtset uit 1 deel, handbeschilderd. Het gloeibed onder de houtstammen kunt u aanpassen in 10 kleuren, dit geeft een prachtig gloei effect. De Royal lijkt sprekend op een echte gashaard, hiermee onderscheidt deze haard zich van alle andere elektrische haarden. Exclusiviteit voor een lage prijs.

Twijfel je nog? Onze tip - Koop altijd een elektrische inbouwhaard met warmte standen, je zult de heater zeker gebruiken op momenten dat het wat frisser in huis is (denk aan voorjaar en najaar). De Royal-Paris 60 heeft lekkere kachel ingebouwd.

Sfeerhaarddirect.nl/RoyalParis60/Korting

 

✔️ Uiterlijk en looks van een gashaard
✔️ Smalle dunne rand om het glas. 

✔️ Vijf aanpasbare vlam kleuren
✔️ Touch bediening voorzijde
✔️ Luxe houtset uit 1 deel.
✔️ Afm. 151 x 43 x 15cm