Aflamo Royal Paris 50"

De mooiste Cinewall maak je met de elektrische haarden van Aflamo. Kies dan deze Royal Paris 50 inch van 126cm lang.
Door uw elektrische inbouwhaard onder de TV te plaatsen verander je de woonkamer in een ware bioscoop. De Royal Paris 50 kun je wat betreft uiterlijk vergelijken met een gashaard. Mooie smalle aluminium rand om het glas en laag, slecht 43cm hoog. Hierdoor komt je televisie lager te hangen wat het tv-kijken een stuk aangenamer maakt omdat je rechter voor de tv zit.

De RoyalParis 50 (126cm) is een super deluxe inbouwhaard. Zo kunt maar lieft 5 vlam kleuren instellen en heeft deze haard een houtset uit 1 deel, handbeschilderd. Het gloeibed onder de houtstammen kunt u aanpassen in 10 kleuren, dit geeft een prachtig gloei effect. De Royal lijkt sprekend op een echte gashaard, hiermee onderscheidt deze haard zich van alle andere elektrische haarden. Exclusief voor een lage prijs.

Twijfel je nog ? Onze tip - Koop altijd een elektrische sfeerhaard met verwarming, je zult de kachel zeker gebruiken op momenten dat het wat kouder is in huis (denk aan voorjaar en najaar). De Royal-Paris 50 heeft behaaglijke kachel functie.

Sfeerhaarddirect.nl/RoyalParis50/Aanbieding

✔️ Uiterlijk en looks van een gashaard
✔️ Smalle dunne rand om het glas. 

✔️ Vijf aanpasbare vlam kleuren
✔️ Touch bediening voorzijde
✔️ Luxe houtset uit 1 deel.
✔️ Afm. 126 x 43 x 15cm