Aflamo Majestic 65"

Bent u op zoek naar de meest realistische inbouwhaard? Een haard die u onder uw televisie kunt inbouwen zonder beperkingen?
Wij adviseren u de Majestic 65 (165cm breed) van Aflamo Benelux. Een schitterende inbouwhaard met een glazen voorkant inclusief een touch screen voor de bediening. Maar wat dacht van verschillende vlam kleuren, kies uit een oranje, blauw of combinatie kleur. De natuurlijk ogende houtset is uit 1 deel gegoten en met de hand beschilderd, wat resulteert in de meest natuurlijke en realistische haard. De afmeting van het indrukwekkende glaspaneel is 165 * 54,5cm.

De Aflamo Majestic haard is speciaal ontwikkeld voor inbouw in een moderne televisiewand. Zo heeft de Majestic 65" als groot voordeel dat de haard niet warm wordt. Daardoor hoeven er géén ventilatie roosters in de ombouw, zodat uw Cinewall voorzetwand strak en zónder naden of kieren kan worden afgewerkt. Deze Tv-haard geeft uw wand de aller mooiste uitstraling. Exclusief & Premium look. En omdat deze elektrische sfeerhaard niet warm wordt is de haard ook uitermate geschikt in de buurt van kinderen en huisdieren.

Sfeerhaard_direct/Majestic_65/Dag_Deal

✔️ Indrukwekkend glas front
✔️ Touch screen in het glas
✔️ Meerkleurige vlammen
✔️ Luxe houtset uit 1 deel
✔️ Inbouw diepte 14 cm.
✔️ Afm. 165 x 54,5 x 14